13%

Пакетче за подарок

Бидете уникатни и изненадете ги вашите вработени, пријатели, најблиски. Подарете здравје, среќа и љубов за претстојните Новогодишни и Божиќни празници. Пакетчето содржи 6 од највкусните Флорео производи: Органски Планински Мед, Органски Ливадски Мед, Имуно Мед, Цимето Мед, Релакса Мед и Ѓумбир Мед.

Original price was: 1,770 ден.Current price is: 1,539 ден.

Add to wishlist

Бидете уникатни и изненадете ги вашите вработени, пријатели, најблиски. Подарете здравје, среќа и љубов за претстојните Новогодишни и Божиќни празници. Пакетчето содржи 6 од највкусните Флорео производи: Органски Планински Мед, Органски Ливадски Мед, Имуно Мед, Цимето Мед, Релакса Мед и Ѓумбир Мед.