10%

Ѓумбир Мед (250гр.)

Флорео Ѓумбир мед од Биотико претставува моќен традиционален микс од мед и ѓумбир. Идеална комбинација од природни производи кои заеднички позитивно делуваат при: Намалување на кашлицата; Намалување на настинката; Болки во грлото; Астма; Бронхитис; Дишните патишта; Болки во желудникот; Нормализирање на пулсот на срцето.

Original price was: 355 ден.Current price is: 319 ден.

Add to wishlist

Флорео Ѓумбир мед од Биотико претставува моќен традиционален микс од мед и ѓумбир. Идеална комбинација од природни производи кои заеднички позитивно делуваат при: Намалување на кашлицата; Намалување на настинката; Болки во грлото; Астма; Бронхитис; Дишните патишта; Болки во желудникот; Нормализирање на пулсот на срцето.

Ѓумбирот зазема специјално место во многу кујни поради специфичната арома и остриот, пикантно лут вкус кој го издвојува од останатите зачини, но исто така и заради неговите лековити својства. Илјадници години тој се користел како зачин и лек, па до денес луѓето го користат неговото моќно дејство. Во идеална комбинација со мед, помага при лекување на болно грло, сува кашлица и ги ублажува симптомите на настинка. Содржи антиоксиданси кои го зајакнуваат имунитетот и го намалуваат ризикот од срцев удар.

Флорео Ѓумбир мед е вистинското природно решение кое може да Ви помогне да се справите со кашлицата. Останете енергични, насмеани и спремни за новите предизвици!