10%

Релакса Мед (950гр.)

Флорео Релакса мед од Биотико, претставува микс од мед, валеријана, маточина, нане и жолт кантарион. Помага при: Ослободување од емотивниот стрес; Намалување на менталниот замор; Вртоглавица; Несоница; Намалување на симптомите на депресија.

Нането од секогаш се користело за лекување на настинки и во тоа е многу успешно, но ефикасно е и за смирување и за зајакнување на нервите. Комбинирано со маточината, како што е во ФЛОРЕО Релакса мед, ја зголемува психичката отпорност и ја лекува емотивната нестабилност. Нането се покажало и како природен лек при: стомачни заболувања, заболувања на дишните патишта (воспаление на уста, грло и при кашлица), нервоза, болести на жолчната кеса и жолчните патишта, цревни заболувања, болести на црниот дроб итн.

Original price was: 943 ден.Current price is: 849 ден.

Add to wishlist

Флорео Релакса мед од Биотико, претставува микс од мед, валеријана, маточина, нане и жолт кантарион. Помага при: Ослободување од емотивниот стрес; Намалување на менталниот замор; Вртоглавица; Несоница; Намалување на симптомите на депресија.

Нането од секогаш се користело за лекување на настинки и во тоа е многу успешно, но ефикасно е и за смирување и за зајакнување на нервите. Комбинирано со маточината, како што е во ФЛОРЕО Релакса мед, ја зголемува психичката отпорност и ја лекува емотивната нестабилност. Нането се покажало и како природен лек при: стомачни заболувања, заболувања на дишните патишта (воспаление на уста, грло и при кашлица), нервоза, болести на жолчната кеса и жолчните патишта, цревни заболувања, болести на црниот дроб итн.

Билкарите, народните лечители како и нашите баби  ја знаат огромната полза што човек може да ја извлече од растението – жолт кантарион. Ова растение покажало многу добри резултати при лечење на депресија и мигрена. Причината се крие во една од супстанциите што ги содржи кантарионот наречена хиперицин.  Оваа супстанција го смирува организмот, го намалува физичкиот замор и води до ослободување на мали количини допамин, кои не прават да се чувствуваме посреќни. Затоа е и причина да се препорача конзумацијата на ФЛОРЕО Релакса мед во нашето секојдневие.

Производот не се препорачува за деца под 16 години и трудници.

Почувствувајте ги благодетите од природата преку ФЛОРЕО-Релакса мед. Бидете секогаш подготвени да му се спротивставите на стресот и несоницата!