10%

Цимето Мед (950гр.)

Флорео Цимето мед претставува вкусна и незаменлива комбинација од мед и цимет создавана со традиција од Биотико. Овој однос на моќни природни производи дава резултати при: Олеснување на симптомите на алергија; Одлична поддршка при дијабетес; Појава на акни и настинки.

Original price was: 943 ден.Current price is: 849 ден.

Add to wishlist

Флорео Цимето мед претставува вкусна и незаменлива комбинација од мед и цимет создавана со традиција од Биотико. Овој однос на моќни природни производи дава резултати при: Олеснување на симптомите на алергија; Одлична поддршка при дијабетес; Појава на акни и настинки.

Циметот не е познат само како вкусен зачин, туку и како извор на витамини и минерали. Тој содржи калциумжелезо, манган, витамин Ц и витамин К, а исто така и диететски влакна, па оттаму доаѓаат и неговите здравствени бенефиции. Во комбинација со мед го зајакнува имунитетот. Цимет со мед е не само вкусна, туку и моќна комбинација којашто се користи и како природен лек.

Во текот на студените денови консумирајте една лажичка мед и четвртина лажичка цимет растворени во чаша млака вода за да ја подобрите заштитата на телото од вируси и бактерии. Циметот содржи високи нивоа на антиоксиданти и феноли, кои помагаат при инфекции. Антиоксидантите во циметот го стабилизираат шеќерот во крвта и ја намалуваат потребата за слатко.

ФЛОРЕО-Цимето мед е вистинскиот избор кој ќе Ве направи подготвени за предизвиците секој ден!