Најубавиот органски македонски мед Флорео отсега и во маркетите на Ramstore низ Македонија.
За почеток нашите производи може да ги најдете во следниве Рамстор маркети:
– Рамстор Сити Мол
– Рамстор Капитол Мол
– Рамстор Капиштец
– Рамстор Струмица
– Рамстор Експрес Куманово
– Рамстор Кичево
Уживајте во оригиналниот вкус на недопрената природа.